Nyansættelse i intern salg

Vi har styrket vores interne salgsteam med endnu en kompetent medarbejder, nemlig Karin Kaalund der startede pr. 01. marts. Karin har været i branchen i mange år, senest hos Papyrus, og har en enorm viden om papir, især om lækre kreative kvaliteter. Karins erfaring passer super godt ind i teamet, hvor hun skal være med til at finde de bedste løsninger til vores kunder i dagligdagen.

Vi glæder os til samarbejdet!

 

   KArin 200X300


 

LFP

I en grafisk virksomhed arbejder man ofte både med offset, digitaltryk og LFP. Kvaliteten af dine løsninger afhænger af de materialer, som du arbejder med. Vi kan også levere rullerne til LFP. Hør nærmere ved din konsulent.


Kontor & Digital

Lad os rådgive dig om de uanede muligheder du har på print-løsninger ved anvendelse af forskellige kvaliteter, som hver især udnytter de forskellige teknologier optimalt. Vi har viden om papir og alle de anvendelsesmuligheder, der forefindes.

Læs mere her

Grafisk

Fra fagfolk til fagfolk. Vi kender din hverdag, og vi ved, hvilke problemstillinger du møder, når opgaverne skal løses med et godt resultat – også økonomisk. Vi er klar til at servicere og inspirere dig med hele paletten af produkter og serviceydelser.

Læs mere her

Emballage

Hvad er dine behov – og hvilken emballage dækker bedst behovene? Få klar besked – kontakt vores konsulenter og få netop den løsning, der både brugsmæssigt og økonomisk er
bedst.

Læs mere her