Prisstigningsvarsel pr. 1. marts 2021

Prisstigningsvarsel pr. 1. marts 2021

Alle vores leverandører på tværs af alle produktområder har nu varslet om kommende prisstigninger, som vil gælde både lager- og fabrikationsordrer.

Begrundelsen for de kommende prisstigninger er udviklingen i omkostninger, som på kort sigt vil give en ikke-holdbar indtjeningsstruktur. Flere leverandører begrunder de kommende stigninger med stort pres på produktions- og logistikomkostninger, samt pressede priser og stort pres på indtjeningen.

Prisstigningerne er på mellem 3 – 12 % og vil være gældende pr. 1. marts.

Alle produktområder berøres, men stigningen vil være forskellig alt afhængig af segment.

Har du spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte din sædvanlige kontaktperson.

 

 

LFP

I en grafisk virksomhed arbejder man ofte både med offset, digitaltryk og LFP. Kvaliteten af dine løsninger afhænger af de materialer, som du arbejder med. Vi kan også levere rullerne til LFP. Hør nærmere ved din konsulent.


Kontor & Digital

Lad os rådgive dig om de uanede muligheder du har på print-løsninger ved anvendelse af forskellige kvaliteter, som hver især udnytter de forskellige teknologier optimalt. Vi har viden om papir og alle de anvendelsesmuligheder, der forefindes.

Læs mere her

Grafisk

Fra fagfolk til fagfolk. Vi kender din hverdag, og vi ved, hvilke problemstillinger du møder, når opgaverne skal løses med et godt resultat – også økonomisk. Vi er klar til at servicere og inspirere dig med hele paletten af produkter og serviceydelser.

Læs mere her

Emballage

Hvad er dine behov – og hvilken emballage dækker bedst behovene? Få klar besked – kontakt vores konsulenter og få netop den løsning, der både brugsmæssigt og økonomisk er
bedst.

Læs mere her