Prisstigningsvarsel pr. 3. juni 2021

Prisstigningsvarsel pr. 3. juni 2021

Vores leverandører har igen varslet om prisstigninger begrundet i stigende produktionsomkostninger, samt udviklingen i priserne på råvarer herunder vigtigst cellulose.

Vi hos IGEPA ser os desværre tvunget til at skubbe en del af disse stigninger videre i systemet, så vi alle må tage del i at få løftet priserne i alle forsyningsled.

Prisstigningen vil være på 5-10 % afhængigt af produktområde, og vil gælde for både lager-, rampe- og fabrikationsordrer.

Prisstigningerne vil omfatte alle produktområder, og vi vil i den kommende tid informere nærmere om detaljerne.

Har du spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte din sædvanlige kontaktperson hos IGEPAgroup.

 

Med venlig hilsen
E. Michaelis & Co.

Flemming Friche
Salgsdirektør

LFP

I en grafisk virksomhed arbejder man ofte både med offset, digitaltryk og LFP. Kvaliteten af dine løsninger afhænger af de materialer, som du arbejder med. Vi kan også levere rullerne til LFP. Hør nærmere ved din konsulent.


Kontor & Digital

Lad os rådgive dig om de uanede muligheder du har på print-løsninger ved anvendelse af forskellige kvaliteter, som hver især udnytter de forskellige teknologier optimalt. Vi har viden om papir og alle de anvendelsesmuligheder, der forefindes.

Læs mere her

Grafisk

Fra fagfolk til fagfolk. Vi kender din hverdag, og vi ved, hvilke problemstillinger du møder, når opgaverne skal løses med et godt resultat – også økonomisk. Vi er klar til at servicere og inspirere dig med hele paletten af produkter og serviceydelser.

Læs mere her

Emballage

Hvad er dine behov – og hvilken emballage dækker bedst behovene? Få klar besked – kontakt vores konsulenter og få netop den løsning, der både brugsmæssigt og økonomisk er
bedst.

Læs mere her