Prisforhøjelse pr. 17. september 2021

Prisforhøjelse pr. 17. september 2021

De stadigt stigende omkostninger frem for alt på råvarer og hjælpestoffer, samt på logistik, har nok engang fået vores leverandører af papir, karton, forbrugsmaterialer og diverse andre produkter til at varsle prisstigninger.

Denne vedvarende prisudvikling gør, at vi også ser os nødsaget til at korrigere vores priser i grossistleddet.

Derfor tilpasses vores priser på papir, karton, forbrugsmaterialer og diverse medier m.v. fra d. 17. september 2021 med mindst 8 %.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte din sædvanlige kontaktperson hos IGEPAgroup.

Med venlig hilsen

E. Michaelis & Co.

Flemming Friche

Salgsdirektør

LFP

I en grafisk virksomhed arbejder man ofte både med offset, digitaltryk og LFP. Kvaliteten af dine løsninger afhænger af de materialer, som du arbejder med. Vi kan også levere rullerne til LFP. Hør nærmere ved din konsulent.


Kontor & Digital

Lad os rådgive dig om de uanede muligheder du har på print-løsninger ved anvendelse af forskellige kvaliteter, som hver især udnytter de forskellige teknologier optimalt. Vi har viden om papir og alle de anvendelsesmuligheder, der forefindes.

Læs mere her

Grafisk

Fra fagfolk til fagfolk. Vi kender din hverdag, og vi ved, hvilke problemstillinger du møder, når opgaverne skal løses med et godt resultat – også økonomisk. Vi er klar til at servicere og inspirere dig med hele paletten af produkter og serviceydelser.

Læs mere her

Emballage

Hvad er dine behov – og hvilken emballage dækker bedst behovene? Få klar besked – kontakt vores konsulenter og få netop den løsning, der både brugsmæssigt og økonomisk er
bedst.

Læs mere her