Prisforhøjelse pr. 3. januar 2022

Til vores kunder                                                                                

 

Hasselager, fredag d. 3. december 2021

Prisforhøjelse pr. 3. januar 2022

Vi har fået varsling om yderligere prisstigninger fra vores leverandører.

Prisstigningerne varsles til plus 10 – 20 % afhængigt af produkt og er gældende for alle lager- og fabrikationsordrer pr. 3. januar 2022.

De vil omfatte bestrøget- og ubestrøget papir, IGEPA Selektion, karton, emballage, kontorpapir m.v.

Vi har i lighed med den øvrige industri fået prisstigninger og varsling om yderligere stigninger på energi- og logistikydelser, og vi ser os derfor nødsaget til at hæve vores distributionstillæg til 4,9 % ligeledes gældende pr. 3. januar 2022.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte din sædvanlige kontaktperson hos IGEPAgroup.

 

Med venlig hilsen

E. Michaelis & Co.

LFP

I en grafisk virksomhed arbejder man ofte både med offset, digitaltryk og LFP. Kvaliteten af dine løsninger afhænger af de materialer, som du arbejder med. Vi kan også levere rullerne til LFP. Hør nærmere ved din konsulent.


Kontor & Digital

Lad os rådgive dig om de uanede muligheder du har på print-løsninger ved anvendelse af forskellige kvaliteter, som hver især udnytter de forskellige teknologier optimalt. Vi har viden om papir og alle de anvendelsesmuligheder, der forefindes.

Læs mere her

Grafisk

Fra fagfolk til fagfolk. Vi kender din hverdag, og vi ved, hvilke problemstillinger du møder, når opgaverne skal løses med et godt resultat – også økonomisk. Vi er klar til at servicere og inspirere dig med hele paletten af produkter og serviceydelser.

Læs mere her

Emballage

Hvad er dine behov – og hvilken emballage dækker bedst behovene? Få klar besked – kontakt vores konsulenter og få netop den løsning, der både brugsmæssigt og økonomisk er
bedst.

Læs mere her