Trafikken og leveringer under Tour de France

 

Når Tour de France kommer til Danmark i næste uge, så bliver mange veje og områder spærret af, og trafikanterne må forvente lange køer rundt om i landet. 

Vi glæder os til at Tour de France besøger Danmark, men det vil også give udfordringer for trafikken og dermed vores leveringer i de berørte dage og områder. Vores leverancer foretages som bekendt af Danske Fragtmænd, og de har orienteret os om forventelige konsekvenser af Tour de France på danske grund. Se link til DF her. 

Danske Fragtmænd forventer ikke problemer på Vejle/Sønderborg delen, da det foregår om søndagen. 

I København etableres afspærringerne løbende. Dele af H.C. Andersens Boulevard afspærres allerede fra mandag den 27. juni og fra onsdag d. 29.juni vil start- og målområdet omkring H.C. Andersens Boulevard og Rådhuspladsen blive gradvist afspærret og selve cykelruten vil blive helt afspærret fra torsdag kl. 23.59 og frem til lørdag d. 2. juli kl. 7.00. Problemerne vil altså iflg. Danske Fragtmænd omhandle postnumrene 1000-1399 + 1451-1499 (reelt er det hele København K på nær Christianshavn.) I København Ø + N drejer det sig om området vist på billedet til højre nedenfor.  

Allerede fra torsdag d. 30. juni vil der være totalt forbud mod parkering af biler langs cykelruten, og Danske Fragtmænd vil derfor ikke være i stand til at levere gods og varer i det afspærrede område fredag d. 1. juli.   

Vær også opmærksom på lukningen af Storebæltsbroen og de tilsluttende motorveje den 2. juli fra kl. 12.30 – 18.00. Det vil få konsekvenser for trafikken både før, under og efter lukningen.

Man kan se mere på flg. links Trafik | Tour de France Grand Départ København Danmark 2022 (letourcph.dk) og på Vejdirektoratets hjemmeside  Tour de France i Danmark 2022 | Vejdirektoratet  

Danske Fragtmænd gør os opmærksomme på, at den manglende leveringsdag fredag d. 1. juli muligvis kan resultere i en ”godspukkel”, som kan betyde, at der kan være risiko for forsinkelser og uregelmæssigheder på leveringer mandag og tirsdag d. 4.-5. juli.

 

 

 

 

Spørgsmål til ovenstående, så kontakt din sædvanlige IGEPA kontakt. 

 

Med ønsket om et godt Tour de France

LFP

I en grafisk virksomhed arbejder man ofte både med offset, digitaltryk og LFP. Kvaliteten af dine løsninger afhænger af de materialer, som du arbejder med. Vi kan også levere rullerne til LFP. Hør nærmere ved din konsulent.


Kontor & Digital

Lad os rådgive dig om de uanede muligheder du har på print-løsninger ved anvendelse af forskellige kvaliteter, som hver især udnytter de forskellige teknologier optimalt. Vi har viden om papir og alle de anvendelsesmuligheder, der forefindes.

Læs mere her

Grafisk

Fra fagfolk til fagfolk. Vi kender din hverdag, og vi ved, hvilke problemstillinger du møder, når opgaverne skal løses med et godt resultat – også økonomisk. Vi er klar til at servicere og inspirere dig med hele paletten af produkter og serviceydelser.

Læs mere her

Emballage

Hvad er dine behov – og hvilken emballage dækker bedst behovene? Få klar besked – kontakt vores konsulenter og få netop den løsning, der både brugsmæssigt og økonomisk er
bedst.

Læs mere her