Om IGEPA

 

Vi er stolte af at være et familieejet firma – nu med 4. generation ved rorpinden og direkte involveret i vores dagligdag. Det giver konsensus og en helt unik familieånd i vores virksomhed.

Vores historie har i de første mange år drejet sig om papir til den grafiske industri. I de senere år er vi blevet totalleverandør til den grafiske industri, men samtidig har vi også taget hul på en masse nye og spændende forretningsområder til andre industrigrene end den grafiske.

 

Læs mere om vores historie her

 

LFP

I en grafisk virksomhed arbejder man ofte både med offset, digitaltryk og LFP. Kvaliteten af dine løsninger afhænger af de materialer, som du arbejder med. Vi kan også levere rullerne til LFP. Hør nærmere ved din konsulent.


Kontor & Digital

Lad os rådgive dig om de uanede muligheder du har på print-løsninger ved anvendelse af forskellige kvaliteter, som hver især udnytter de forskellige teknologier optimalt. Vi har viden om papir og alle de anvendelsesmuligheder, der forefindes.

Læs mere her

Grafisk

Fra fagfolk til fagfolk. Vi kender din hverdag, og vi ved, hvilke problemstillinger du møder, når opgaverne skal løses med et godt resultat – også økonomisk. Vi er klar til at servicere og inspirere dig med hele paletten af produkter og serviceydelser.

Læs mere her

Emballage

Hvad er dine behov – og hvilken emballage dækker bedst behovene? Få klar besked – kontakt vores konsulenter og få netop den løsning, der både brugsmæssigt og økonomisk er
bedst.

Læs mere her