Lagre til rådighed for Danmark

 

IGEPAgroup – kendt for overlegen tilgængelighed af produkter og superb logistik

Vi bryster os af, at vi vel nok har det største udbud af produkter til markedets hurtigste levering. Vi har vores hovedlager i Reinbek ved Hamborg. Her har vi de fleste af vores mest kendte kvaliteter liggende, hvilket udgør rygraden i vores danske forretning.
Vores nærmeste lagre

Mico lagre

 

Det vil sige du har de kendte varer tilgængeligt fra alle E. Michaelis & Co.'s lagre.
Skulle det ske, at varen ikke er på lager et af disse steder, eller at det er en vare, som af en eller anden årsag ligger længere væk, så koster det et tillæg at få den til Danmark – det aftaler du med din normale kontaktperson hos Igepa.

 Her ser du lageret i Hamborg (Reinbek)

Reinebk

LFP

I en grafisk virksomhed arbejder man ofte både med offset, digitaltryk og LFP. Kvaliteten af dine løsninger afhænger af de materialer, som du arbejder med. Vi kan også levere rullerne til LFP. Hør nærmere ved din konsulent.


Kontor & Digital

Lad os rådgive dig om de uanede muligheder du har på print-løsninger ved anvendelse af forskellige kvaliteter, som hver især udnytter de forskellige teknologier optimalt. Vi har viden om papir og alle de anvendelsesmuligheder, der forefindes.

Læs mere her

Grafisk

Fra fagfolk til fagfolk. Vi kender din hverdag, og vi ved, hvilke problemstillinger du møder, når opgaverne skal løses med et godt resultat – også økonomisk. Vi er klar til at servicere og inspirere dig med hele paletten af produkter og serviceydelser.

Læs mere her

Emballage

Hvad er dine behov – og hvilken emballage dækker bedst behovene? Få klar besked – kontakt vores konsulenter og få netop den løsning, der både brugsmæssigt og økonomisk er
bedst.

Læs mere her