header syntetisk

Fælles for kvaliteterne i den syntetiske familie er, at de ofte anvendes, når almindeligt papir ikke er tilstrækkeligt. Det kan være til landkort, brochurer, manualer, plakater eller andet, hvor der kræves en længere holdbarhed eller at papiret er modstandsdygtigt over for vand eller smuds. Som I de fleste familier, er det forskelligt, hvad man er god til, og under hvilke forhold. I vores sortimentsoversigt findes forarbejdningsvejledninger og specifikationer og har du spørgsmål, står Igepateamet klar!

 Neobond lille  

Bestrøget lateximprægneret 
vådstærkt specialpapir. 
Velegnet til offset tryk.

Polyart lille  

Mat bestrøget vådstærkt 
syntetisk papir.
Velegnet til offset tryk.

Pretex lille  

Vådstærkt lateximprægneret 
specialpapir. 
Pretex, velegnet til offset tryk.
Pretex Copy + Laser, 
velegnet til kopi og laser.

 

MULIGHEDER

 

Mangler du syntetisk vådstærkt papir, der er
velegnet til kopi og laser, så ring 8781 8781 - vi kan mere, end du ser her.

Scandirock lille  

Mat bestrøget ”stenpapir”.
Velegnet til offset.

Se afsnittet om SPECIALITETER fra hele verden her:

sortimentsoversigt billede web   A5folder web

LFP

I en grafisk virksomhed arbejder man ofte både med offset, digitaltryk og LFP. Kvaliteten af dine løsninger afhænger af de materialer, som du arbejder med. Vi kan også levere rullerne til LFP. Hør nærmere ved din konsulent.


Kontor & Digital

Lad os rådgive dig om de uanede muligheder du har på print-løsninger ved anvendelse af forskellige kvaliteter, som hver især udnytter de forskellige teknologier optimalt. Vi har viden om papir og alle de anvendelsesmuligheder, der forefindes.

Læs mere her

Grafisk

Fra fagfolk til fagfolk. Vi kender din hverdag, og vi ved, hvilke problemstillinger du møder, når opgaverne skal løses med et godt resultat – også økonomisk. Vi er klar til at servicere og inspirere dig med hele paletten af produkter og serviceydelser.

Læs mere her

Emballage

Hvad er dine behov – og hvilken emballage dækker bedst behovene? Få klar besked – kontakt vores konsulenter og få netop den løsning, der både brugsmæssigt og økonomisk er
bedst.

Læs mere her