premium etiketter header web news 1

Stort udvalg af udstansede kvalitetsetiketter på SRA3-ark til digital- og offset tryk

Avery Nordics PCL3 sortiment er revolutionerende nyt inden for selvklæbende etiketter. Her får du etiketark i SRA3-størrelse med forudstansede etiketter. Du sparer derved både tid og ressourcer på at udstanse etiketter i produktionsprocessen, ligesom du sparer printer-klik på grund arkets størrelse. Samtidig stiller vi designskabeloner til rådighed, som letter forarbejdet, og som du kan downloade under produktsiderne.

Der er mange muligheder i sortimentet. Du kan få runde og rektangulære etiketter i flere papir- og foliematerialer, ligesom der er matte, glittede, hvide, sølv eller transparante etiketter. Har du brug for en stor etiket i SRA3 størrelse til et særligt formål eller med en speciel udstansning, eller vil du have en statisk klæbende etiket, så finder du den her.

PCL3 etiketterne er ideelle til alle slags flaske- og produktetiketter, prestige etikettering ved eksklusiv emballering, beskyttelses- og advarselsetiketter, skiltning udendørs og indendørs, mærkning af udstyr og inventar og meget mere.

Sortimentet er optimeret til brug i alle standard digitale trykmaskiner (tørtoner) med arkfødning fra Xerox, Canon, Konica Minolta og Ricoh. Derudover er hele sortimentet certificeret til HP Indigo med flydende toner-teknologi og arkfødning. Kan desuden trykkes i offset.

Alle ark er i høj kvalitet og de hvide ark er bestrøget. Det giver en flot farvebinding, farveægthed og fantastisk print. Arkene er produceret med en unik arkstrip, som forhindrer eventuel overskudslim at flyde ud i maskinen. Du kan printe uden print- og papirstop, når du følger vejledningerne korrekt.
Sortimentet fås i 100 arks pakker.

Læs mere om sortimentets 3 kategorier og download designskabelonerne her:

High quality short

Papiretiketter med forskellige overflader og udstansninger

X treme short

Særdeles holdbare modstandsdygtige folieetiketter

High Performance short

Folieetiketter i formstabilt langtidsholdbart materiale

   
Læs  VEJLEDNING her.  

Se vores nyeste sortimentsoversigt her:

sortimentsoversigt højre web 72 1 
Opdateres løbende

Tilmeld dig Igepa News

Jeg ønsker at tilmelde mig flg. nyhedskategori:
Emballage Digital Grafisk
 
 Kontakt salg på: 8781 8781 eller på  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
 

LFP

I en grafisk virksomhed arbejder man ofte både med offset, digitaltryk og LFP. Kvaliteten af dine løsninger afhænger af de materialer, som du arbejder med. Vi kan også levere rullerne til LFP. Hør nærmere ved din konsulent.


Kontor & Digital

Lad os rådgive dig om de uanede muligheder du har på print-løsninger ved anvendelse af forskellige kvaliteter, som hver især udnytter de forskellige teknologier optimalt. Vi har viden om papir og alle de anvendelsesmuligheder, der forefindes.

Læs mere her

Grafisk

Fra fagfolk til fagfolk. Vi kender din hverdag, og vi ved, hvilke problemstillinger du møder, når opgaverne skal løses med et godt resultat – også økonomisk. Vi er klar til at servicere og inspirere dig med hele paletten af produkter og serviceydelser.

Læs mere her

Emballage

Hvad er dine behov – og hvilken emballage dækker bedst behovene? Få klar besked – kontakt vores konsulenter og få netop den løsning, der både brugsmæssigt og økonomisk er
bedst.

Læs mere her