Webpolitik

Webpolitik for E. Michaelis & Co A/S (IGEPAgroup)

 

Denne hjemmeside ejes og drives af E. Michaelis & Co A/S, CVR nr. 58995916, Jegstrupvej 60B, 8361 Hasselager, tlf. nr. 8781 8781, e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Registrering af oplysninger om brugerne af IGEPAgroups hjemmeside

Vi indsamler kun de oplysninger om dig, som er nødvendige for, at vi kan betjene dig bedst muligt. Når du er inde på www.igepagroup.dk efterlader din browser en række oplysninger på de sider, du har besøgt. Disse oplysninger er anonyme, og vi kan ikke bruge dem til at identificere dig. Oplysningerne er f.eks.

• din browsertype, din skærmopløsning og dit operativsystem
• hvilke sider, du har besøgt på www.igepagroup.dk
• din IP-adresse, som er et nummer, der identificerer afsendte og modtagne oplysninger på internettet

Vi gør således brug af "cookie-teknologi" i forbindelse med vores websider. Det, vi kan bruge oplysningerne til, er en generel statistik, som kan hjælpe os til at forbedre vores sider, så de afspejler de behov, brugerne på vores sider har. Udover de anonyme oplysninger, du efterlader, vil du også i nogle tilfælde blive bedt om at afgive oplysninger på vores hjemmeside, som kan henføre til din virksomhed. Det er frivilligt, om du vil give os de oplysninger, men oplysningerne er nødvendige, hvis vi skal kunne tilbyde dig de services, du efterspørger. De oplysninger, vi indsamler, kan f.eks. være virksomhedens navn, CVR-nr., adresse, e-mail-adresse, faxnummer og/eller telefonnummer mv.
Alle oplysninger om din virksomhed vil naturligvis blive behandlet i overensstemmelse med dansk lovgivning.

Immaterielle rettigheder

Websidernes indhold, herunder f.eks. tekst, grafik, billeder, logoer, ikoner, software og andet materiale ("Materialet"), der direkte eller indirekte er en del af websiderne, kan være beskyttet i henhold til både dansk og international ophavsret, varemærkeret eller i henhold til anden lovgivning. Al Materialet tilhører E. Michaelis & Co. Sammenstillingen, herunder bl.a. indsamlingen, præsentationen, opstillingen og tilrettelæggelsen i øvrigt af Materialet er undergivet og beskyttet ved dansk og international ophavsret og tilhører os. Uautoriseret brug af Materialet kan være i strid med vores rettigheder, herunder blandt andet vores ophavs-og varemærkerettigheder.
Du er ikke berettiget til at ændre på Materialet eller at sælge, udleje, udlåne, gengive, fremvise, offentligt fremføre, på anden måde helt eller delvist sprede Materialet i offentlig eller kommerciel sigte, eller i øvrigt benytte Materialet på en måde, der alene tilkommer Materialets rettighedshaver(e).
Ingen dele af Materialet må i nogen som helst sammenhæng gengives eller i øvrigt benyttes på nogen anden webside eller i et netværk af computere, uanset om netværket er for en lukket kreds af brugere.


Ansvarsfraskrivelse

Som bruger på vores e-handelsløsninger, har du et unikt brugernavn og adgangskode. Det er helt personlige oplysninger, som du er forpligtet til at holde for dig selv og derfor ikke må overdrage til andre.

Brug af websiderne sker på eget ansvar og på egen risiko, og E. Michaelis & Co A/S fraskriver sig ethvert ansvar i forbindelse hermed. Websiderne kan indeholde fejl, unøjagtigheder og lignende. Websiderne kan endvidere blive udsat for nedbrud, således at websiderne i ubestemt tid vil kunne være utilgængelige. Vi kan ikke afvise, at der via websiderne eller de(n) server(e), der gør websiderne tilgængelige, bliver videresendt computervirus til dig eller andre, at der hos dig opstår fejl eller skader som følge af brugen af websiderne, eller at du i øvrigt lider skader eller tab som følge af brugen af websiderne. Vi kan heller ikke afvise, at en tredjepart helt eller delvist overvåger kommunikation i forbindelse med websiderne, eller at denne tredjepart uretmæssigt tiltager sig adgang til diverse oplysninger vedrørende dig.

E. Michaelis & Co A/S fraskriver sig ansvaret for enhver skade og ethvert tab lidt af Brugeren i forbindelse med brug af websiderne. Vort eventuelle erstatningsansvar kan under ingen omstændigheder omfatte indirekte eller afledte tab af nogen art, herunder af driftstab, tabt avance, tabte besparelser, tab af data eller lignende.

Links til websider

Websiderne kan indeholde links til tredjeparters websider. Disse links er alene indsat for din bekvemmelighed og indebærer ikke en anbefaling af indholdet på de pågældende websider. E. Michaelis & Co A/S bærer ikke ansvaret for de pågældende websider, og brugen af disse websider sker på eget ansvar.

November 2013

 

LFP

I en grafisk virksomhed arbejder man ofte både med offset, digitaltryk og LFP. Kvaliteten af dine løsninger afhænger af de materialer, som du arbejder med. Vi kan også levere rullerne til LFP. Hør nærmere ved din konsulent.


Kontor & Digital

Lad os rådgive dig om de uanede muligheder du har på print-løsninger ved anvendelse af forskellige kvaliteter, som hver især udnytter de forskellige teknologier optimalt. Vi har viden om papir og alle de anvendelsesmuligheder, der forefindes.

Læs mere her

Grafisk

Fra fagfolk til fagfolk. Vi kender din hverdag, og vi ved, hvilke problemstillinger du møder, når opgaverne skal løses med et godt resultat – også økonomisk. Vi er klar til at servicere og inspirere dig med hele paletten af produkter og serviceydelser.

Læs mere her

Emballage

Hvad er dine behov – og hvilken emballage dækker bedst behovene? Få klar besked – kontakt vores konsulenter og få netop den løsning, der både brugsmæssigt og økonomisk er
bedst.

Læs mere her