Specialiter

 

Specialiteter fra hele verden ændres jævnligt, og nogle specialiteter er der mere at sige om end andre, så det er ikke alle du finder beskrevet her. Spørg os gerne eller tjek sortimentsoversigten.

Det fulde sortiment kan du se her

 

Neobond-172

 
Bestrøget lateximprægneret vådstærkt specialpapir

Polyart-141


Mat bestrøget vådstærkt syntetisk papir (polyethylen)

 Polyart-141Laser

Laseregnet
Mat bestrøget vådstærkt syntetisk papir

Pretex-131 Vådstærkt lateximprægneret specialpapir

LFP

I en grafisk virksomhed arbejder man ofte både med offset, digitaltryk og LFP. Kvaliteten af dine løsninger afhænger af de materialer, som du arbejder med. Vi kan også levere rullerne til LFP. Hør nærmere ved din konsulent.


Kontor & Digital

Lad os rådgive dig om de uanede muligheder du har på print-løsninger ved anvendelse af forskellige kvaliteter, som hver især udnytter de forskellige teknologier optimalt. Vi har viden om papir og alle de anvendelsesmuligheder, der forefindes.

Læs mere her

Grafisk

Fra fagfolk til fagfolk. Vi kender din hverdag, og vi ved, hvilke problemstillinger du møder, når opgaverne skal løses med et godt resultat – også økonomisk. Vi er klar til at servicere og inspirere dig med hele paletten af produkter og serviceydelser.

Læs mere her

Emballage

Hvad er dine behov – og hvilken emballage dækker bedst behovene? Få klar besked – kontakt vores konsulenter og få netop den løsning, der både brugsmæssigt og økonomisk er
bedst.

Læs mere her