top-neobond

 

Vådstærkt lateximprægneret specialpapir 

Neobond anvendes, når der kræves ekstrem holdbarhed af papiret. Det kan være værksteds- og maskin manualer, landkort, sejlkort, attester o.l. Neobond har en flot overflade, er vådstærk og udmærker sig bl.a. for sin meget lange holdbarhed og høje false- og rivestyrke. Derudover er Neobond modstandsdygtig over for mange kemikalier og opløsningsmidler. Neobond fremstilles af en blanding af udvalgte cellulose og syntetiske fibre, som styrkes med en speciel imprægnering. 

Neobond fås i flere forskellige farver, se vejledende oversigt nederst på siden.

Er du i tvivl om anvendelse, eller har du fået en god idé og søger vejledning - eller vil du se prøver, så ring på 87 81 87 81
Gramvægte 150 // 200 g/m2
Karakteristika

Mat tosidig bestrøget overflade.

Miljø

Neobond fremstilles i overensstemmelse med gældende love og de almindelige regler. Neobond indeholder ingen blødgøringsmidler og er fri for stoffer, som ved nedbrydning eller forbrænding kan være til skade for miljøet eller sundhed.

Anvendelse Tryksager med lang holdbarhed, dokumenter, certifikater, landkort, vandrekort, sejlkort, cykelkort.
Tryk- og forarbejdningsegenskaber

Velegnet til offset (ikke heatset-offset) og tonerbaseret digitaltryk

Håndtering og opbevaring

Neobond produceres med en lavere fugtihed end alm. papir. Arkene bør akklimatiseres ca. 24 timer i tryklokalet. Pakkerne åbnes først umiddelbart inden forarbejdningen. Der anbefales at køre med lav fugtevandsføring i trykmaskinen. Læs mere i sortimentsoversigten eller rekvirér yderligere info på 87 81 87 81

Mærkninger:   

Aldersbestandig-40          Aldersbestandig DIN6738-40 

Farveoversigt:
(kun vejledende)

 

Neobond

 

Se mere:           

            .kkkk

            

 

 

LFP

I en grafisk virksomhed arbejder man ofte både med offset, digitaltryk og LFP. Kvaliteten af dine løsninger afhænger af de materialer, som du arbejder med. Vi kan også levere rullerne til LFP. Hør nærmere ved din konsulent.


Kontor & Digital

Lad os rådgive dig om de uanede muligheder du har på print-løsninger ved anvendelse af forskellige kvaliteter, som hver især udnytter de forskellige teknologier optimalt. Vi har viden om papir og alle de anvendelsesmuligheder, der forefindes.

Læs mere her

Grafisk

Fra fagfolk til fagfolk. Vi kender din hverdag, og vi ved, hvilke problemstillinger du møder, når opgaverne skal løses med et godt resultat – også økonomisk. Vi er klar til at servicere og inspirere dig med hele paletten af produkter og serviceydelser.

Læs mere her

Emballage

Hvad er dine behov – og hvilken emballage dækker bedst behovene? Få klar besked – kontakt vores konsulenter og få netop den løsning, der både brugsmæssigt og økonomisk er
bedst.

Læs mere her