top polyartny

 

Syntetisk papir specielt til offset 
Vil du se Polyart til laser, så tryk her!

Når du vil have det hele! Polyart forener holdbarheden af syntetisk materiale med trykkvaliteten af bestrøget papir. Kvaliteten er modstandsdygtig overfor vand, fedt, kemikalier og vejrets uforudsigeligheder, ligesom den er svær at rive i stykker. Perfekt til landkort, søkort, cykelkort, manualer, plakater, tidsplaner og andre krævende tryksager. Polyart bevarer sin stabilitet uanset luftfugtighed og i temperaturer under 60° C. . I modsætning til PVC indeholder Polyart intet blødgøringsmiddel.
Produceret ud fra 4 x R = Recycle, Reuse, Respect og Reduce!
Har du spørgsmål, eller vil du se prøver, så hjælper vi gerne.

 Polyart fåes også til HP indigo - spørg på 8781 8781

Gramvægte 90 // 110 // 140 // 170 // 200 // 240 // 285 g/m2
75 g/m2 tilbydes som fabrikation
Karakteristika

Polyætylen folie med matbestrøget overflade, der kombinerer foliens styrke med papirets overflade og trykbarhed. Vådstræk og rivefast.

Anvendelse

Landkort, vandrekort, søkort, cykelkort, hængeskilte, bannere,
restaurant menuer, manualer, tekniske oversigter, skilte, sikkerhedsmærkater, kuffertmærker, planteskilte.

Miljø

Polyart kan recycles (kategori 2 PEHD). Polyart er klorfri og indeholder ingen ozonskadelige stoffer. Ved forbrænding dannes ingen giftige emmissioner.

Tryk- og forarbejdningsegenskaber Velegnet til serigrafi, offset- , bog- og flexotryk. 
Polyart bevarer sin stabilitet ved temperaturer under 60° C og kan kortvarigt udsættes for højere temperatur. Kan ikke anbefales til digital print og kopiering. (Spørg efter Poyart Indigo)
Yderlige informationer og anbefalinger forefindes i sortimentsoversigten (se link nedenunder) SPØRG OS GERNE!
Håndtering og opbevaring

Under fremstillingsprocessen tilføres Polyart et middel, som forhindrer statisk elektricitet, som ved en rumtemperatur på 20-22° C og en relativ luftfugtighed på 60-65 % giver optimale forarbejdningsbetingelser. Disse gode egenskaber kan mistes ved for lav luftfugtighed. (Ioniseringsindretninger og optimale klimaforhold virker dog som regel afhjælpende)

   
Se mere:           

            .kkkk

            

 

 

LFP

I en grafisk virksomhed arbejder man ofte både med offset, digitaltryk og LFP. Kvaliteten af dine løsninger afhænger af de materialer, som du arbejder med. Vi kan også levere rullerne til LFP. Hør nærmere ved din konsulent.


Kontor & Digital

Lad os rådgive dig om de uanede muligheder du har på print-løsninger ved anvendelse af forskellige kvaliteter, som hver især udnytter de forskellige teknologier optimalt. Vi har viden om papir og alle de anvendelsesmuligheder, der forefindes.

Læs mere her

Grafisk

Fra fagfolk til fagfolk. Vi kender din hverdag, og vi ved, hvilke problemstillinger du møder, når opgaverne skal løses med et godt resultat – også økonomisk. Vi er klar til at servicere og inspirere dig med hele paletten af produkter og serviceydelser.

Læs mere her

Emballage

Hvad er dine behov – og hvilken emballage dækker bedst behovene? Få klar besked – kontakt vores konsulenter og få netop den løsning, der både brugsmæssigt og økonomisk er
bedst.

Læs mere her