bandeau2

 

Syntetisk papir specielt til Laser - helt unik papiroverflade

Polyarts specialle laser coating giver en unik følelse af at stå med et stykke papir i hånden, selv om du står med et syntetisk materiale. Polyart Laser er designet specielt til print med tørtoner, og den bestrøgne overflade tillader toneren at sætte sig helt perfekt og gengiver farver super flot. Polyart Laser er antistatisk behandlet, kører excellent printeren og bevarer sin dimension/stabilitet, trods varmen. Kvaliteten er modstandsdygtig overfor vand, fedt og vejrets uforudsigeligheder, ligesom den er svær at rive i stykker. Perfekt til landkort, søkort, cykelkort, manualer, plakater, tidsplaner og andre krævende tryksager, du gerne vil trykke digitalt. 
Har du spørgsmål, eller vil du se prøver, så hjælper vi gerne.
 BEMÆRK, POLYART FÅS OGSÅ TIL HP INDIGO - bare spørg os: 8781 8781
Gramvægte 118 // 190 // 261 // 368 
Karakteristika

Polyetylen folie med matbestrøget overflade, der kombinerer foliens styrke med papirets overflade og trykbarhed. Vådstærk og rivefast.

Anvendelse

Landkort, vandrekort, søkort, cykelkort, hængeskilte, bannere,
restaurant menuer, manualer, tekniske oversigter, skilte, sikkerhedsmærkater, kuffertmærker, planteskilte.

Tryk- og forarbejdningsegenskaber Velegnet til Laser, både farve og sort.
Testet på flere Xerox, Konica Minolta, Canon og OKI maskiner.

   
Se sortimentet her:           Her ser du eksempler på, hvad Polyart Laser kan anvendes til.

    pdf-iconk

          Tag  Vegan Lounge 

 

         Safety airplane

   

LFP

I en grafisk virksomhed arbejder man ofte både med offset, digitaltryk og LFP. Kvaliteten af dine løsninger afhænger af de materialer, som du arbejder med. Vi kan også levere rullerne til LFP. Hør nærmere ved din konsulent.


Kontor & Digital

Lad os rådgive dig om de uanede muligheder du har på print-løsninger ved anvendelse af forskellige kvaliteter, som hver især udnytter de forskellige teknologier optimalt. Vi har viden om papir og alle de anvendelsesmuligheder, der forefindes.

Læs mere her

Grafisk

Fra fagfolk til fagfolk. Vi kender din hverdag, og vi ved, hvilke problemstillinger du møder, når opgaverne skal løses med et godt resultat – også økonomisk. Vi er klar til at servicere og inspirere dig med hele paletten af produkter og serviceydelser.

Læs mere her

Emballage

Hvad er dine behov – og hvilken emballage dækker bedst behovene? Få klar besked – kontakt vores konsulenter og få netop den løsning, der både brugsmæssigt og økonomisk er
bedst.

Læs mere her