top-pretex

 

Lateximprægneret specialpapir 

Pretex anvendes, hvor papir ikke er tilstrækkeligt, men hvor det heller ikke er nødvendigt at anvende Neobond eller et 100 % syntestisk papir. Materialet har både i tør og våd tilstand væsentlig bedre rivestyrke end almindeligt papir, og er velegnet til løbenumre, sejlkort, landkort, bykort, vægkort, bogomslag og meget mere. Pretex er aldersbestandig og har en høj uv-bestandighed. Pretex bliver fremstillet af specielle cellulosefibre blandet med syntetiske fibre (polyamid og polyester) som styrkes med en speciel imprægnering. Pretex er også efterspurgt i den tekniske sektor, f.eks. til bagpapir til finerpapir o.l.

Er du i tvivl om anvendelse, eller har du fået en god idé og søger vejledning - eller vil du se prøver, så ring på 87 81 87 81
Gramvægte Offset: 100 // 120 // 150 // 200 // 250 g/m2
Kopi + laser: 120 g/m2
Karakteristika

Pretex er tosidig bestrøget og Pretex copy er ubestrøget. Begge med halvmat overflade.

Miljø

PRETEX® fremstilles i overensstemmelse med gældende love og de almindelige regler. PRETEX® indeholder ingen blødgøringsmidler og er fri for stoffer, som ved nedbrydning eller forbrænding kan være til skade for miljøet eller sundhed. PRETEX® er FSC certificeret.

Anvendelse

Landkort, vægkort, betjeningsvejledninger, planer, plakater, prislister, kataloger, kartotekskort, bogomslag, brochurer, løbenumre, vandrekort, sejlkort, cykelkort.

Trykmetoder

Pretex er velegnet til alle former for arktryk bortset fra dybtryk.
PretexCopy er specielt udviklet til kopi og laser.

Forarbejdningsvejledning

Pretex produceres med en lavere fugtighed end alm. papir. Arkene bør akklimatiseres ca. 24 timer i tryklokalet. Pakkerne åbnes først umiddelbart inden forarbejdningen. Der anbefales at køre med lav fugtevandsføring i trykmaskinen. Læs mere i sortimentsoversigten eller rekvirér yderligere info på 87 81 87 81

Mærkninger:   
FSC 58            Aldersbestandig-40          Aldersbestandig DIN6738-40
   
Se mere:           

            .kkkk

            

 

 

LFP

I en grafisk virksomhed arbejder man ofte både med offset, digitaltryk og LFP. Kvaliteten af dine løsninger afhænger af de materialer, som du arbejder med. Vi kan også levere rullerne til LFP. Hør nærmere ved din konsulent.


Kontor & Digital

Lad os rådgive dig om de uanede muligheder du har på print-løsninger ved anvendelse af forskellige kvaliteter, som hver især udnytter de forskellige teknologier optimalt. Vi har viden om papir og alle de anvendelsesmuligheder, der forefindes.

Læs mere her

Grafisk

Fra fagfolk til fagfolk. Vi kender din hverdag, og vi ved, hvilke problemstillinger du møder, når opgaverne skal løses med et godt resultat – også økonomisk. Vi er klar til at servicere og inspirere dig med hele paletten af produkter og serviceydelser.

Læs mere her

Emballage

Hvad er dine behov – og hvilken emballage dækker bedst behovene? Få klar besked – kontakt vores konsulenter og få netop den løsning, der både brugsmæssigt og økonomisk er
bedst.

Læs mere her