Tilmeld nyhedsbrev

 

 Kære gæst

Vi vil gerne give dig muligheden for at blive informeret om vores nyheder og aktiviteter indenfor dit fagsegment. Nyhedsbrevene udkommer ca. en gang om måneden og ved aktuelle lejligheder. Udfyld venligst skemaet til højre og du modtager fremover vores nyhedsmails.

Du har til enhver tid mulighed for at afbestille nyhedsbrevene igen.

Dit IGEPA-team

 

Tilmeld dig Igepa News

 Kontakt salg på: 8781 8781        Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
 

LFP

I en grafisk virksomhed arbejder man ofte både med offset, digitaltryk og LFP. Kvaliteten af dine løsninger afhænger af de materialer, som du arbejder med. Vi kan også levere rullerne til LFP. Hør nærmere ved din konsulent.


Kontor & Digital

Lad os rådgive dig om de uanede muligheder du har på print-løsninger ved anvendelse af forskellige kvaliteter, som hver især udnytter de forskellige teknologier optimalt. Vi har viden om papir og alle de anvendelsesmuligheder, der forefindes.

Læs mere her

Grafisk

Fra fagfolk til fagfolk. Vi kender din hverdag, og vi ved, hvilke problemstillinger du møder, når opgaverne skal løses med et godt resultat – også økonomisk. Vi er klar til at servicere og inspirere dig med hele paletten af produkter og serviceydelser.

Læs mere her

Emballage

Hvad er dine behov – og hvilken emballage dækker bedst behovene? Få klar besked – kontakt vores konsulenter og få netop den løsning, der både brugsmæssigt og økonomisk er
bedst.

Læs mere her