top holmentrnd

Rough and though 2,0

Holmen TRND er et godt bud, når du vil have et råt look, og ønsker at ruske op i de traditionelle tryksager. Papirets overflade giver både tekst og billeder et lækkert finish. Hvis du ønsker høj bulk og god opacitet i lave gramvægte, eller vil lave et magasin i mindre oplag, er Holmen TRND et oplagt valg.

Du kan være både økonomisk og miljøvenlig, ved at vælge en lav gramvægt af Holmen TRND, fremfor en højere gramvægt af tradtionel offset papir.

Vil du se forskellen? Rekvirér prøver på 8781 8781 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Gramvægte 70 // 80 g/m
55 // 60 g/m2  tilbydes i fabrikation

Karakteristika

Mat, ubestrøget træholdig kvalitet med høj bulk (2,0)

Tryk- og forarbejdnings-
egenskaber

Velegnet til alle former for arktryk. Ved digitaltryk anbefales test inden produktion. ICC Profil kan rekvireres.

Mærkninger:  
FSC 58           Ecolabel logo Holmen                                   
     
Se mere: Fakta:  

pdf-icon  Datablad

pdf-icon  Paper Profile

 

LFP

I en grafisk virksomhed arbejder man ofte både med offset, digitaltryk og LFP. Kvaliteten af dine løsninger afhænger af de materialer, som du arbejder med. Vi kan også levere rullerne til LFP. Hør nærmere ved din konsulent.


Kontor & Digital

Lad os rådgive dig om de uanede muligheder du har på print-løsninger ved anvendelse af forskellige kvaliteter, som hver især udnytter de forskellige teknologier optimalt. Vi har viden om papir og alle de anvendelsesmuligheder, der forefindes.

Læs mere her

Grafisk

Fra fagfolk til fagfolk. Vi kender din hverdag, og vi ved, hvilke problemstillinger du møder, når opgaverne skal løses med et godt resultat – også økonomisk. Vi er klar til at servicere og inspirere dig med hele paletten af produkter og serviceydelser.

Læs mere her

Emballage

Hvad er dine behov – og hvilken emballage dækker bedst behovene? Få klar besked – kontakt vores konsulenter og få netop den løsning, der både brugsmæssigt og økonomisk er
bedst.

Læs mere her