top-soporset-premium-offset

 

Den flotteste ubestrøgne kvalitet – helt unik overflade, hvidhed og volumen

Soporset Premium Offset er en helt unik ubestrøget papirkvalitet. Den er den fremmeste kvalitet i dens klasse og er kendetegnet ved høj hvidhed og en meget ensartet overflade. Opaciteten er høj og volumen på Soporset Premium Offset er høj. Miljømæssigt har kvaliteten både FSC og den Europæiske Blomst (60-120 gr.) Soporset Premium Offset er en topkvalitet, som giver trykkeren perfekt planhed og rigtig gode forarbejdningsmuligheder kombineret med høj stivhed. Den fremragende trykkvalitet kombineret med god runability og printability i forening med et meget bredt gramvægtsspektrum, gør kvaliteten svær at komme udenom. En af hemmelighederne ved Soporset Premium Offset er, at den bliver produceret i Portugal på basis af egenproducerede eucalyptusfibre, som giver ovennævnte særlige karakteristika til denne kvalitet. Anvendes til tidsskrifter, reklamer, skolebøger, skrivebordsunderlag, fagbøger, lovsamlinger, prospekter, prislister, postomdelte tryksager, plakater, landkort, børnebøger, kalendere, hæfter, forretningspapirer, formularer, flyers, brochurer, konvolutfremstilling, blokke, betjeningsvejledninger og meget mere.
Gramvægte

60 // 70 // 80 // 90 // 100 // 110 // 120 // 135 // 150 // 170 // 190 // 225 // 250 // 300 // 350 // 400 g/m2

Karakteristika

100 % eucalyptusfibre, høj bulk og fantastisk ensartet overflade. Gode trykegenskaber.

Tryk- og forarbejdnings-
egenskaber

Velegnet til alle former for arktryk. Ved digitaltryk anbefales test inden produktion. Velegnet til alle former for efterbehandling.

Mærkninger:   Kan også leveres som:
Ecolabel logo Soporcel 57  ← 80-120 g/m2     FSC 58         Aldersbestandig-40                      
   
Se mere: Fakta:

pdf-icon  Datablad

pdf-icon  Paperprofile

pdf-icon Fødevaregodkendelse

LFP

I en grafisk virksomhed arbejder man ofte både med offset, digitaltryk og LFP. Kvaliteten af dine løsninger afhænger af de materialer, som du arbejder med. Vi kan også levere rullerne til LFP. Hør nærmere ved din konsulent.


Kontor & Digital

Lad os rådgive dig om de uanede muligheder du har på print-løsninger ved anvendelse af forskellige kvaliteter, som hver især udnytter de forskellige teknologier optimalt. Vi har viden om papir og alle de anvendelsesmuligheder, der forefindes.

Læs mere her

Grafisk

Fra fagfolk til fagfolk. Vi kender din hverdag, og vi ved, hvilke problemstillinger du møder, når opgaverne skal løses med et godt resultat – også økonomisk. Vi er klar til at servicere og inspirere dig med hele paletten af produkter og serviceydelser.

Læs mere her

Emballage

Hvad er dine behov – og hvilken emballage dækker bedst behovene? Få klar besked – kontakt vores konsulenter og få netop den løsning, der både brugsmæssigt og økonomisk er
bedst.

Læs mere her