top-soporset-premium-preprint

 

Multifunktionspapir med fantastisk hvidhed, glat overflade og god bulk 

Soporset Premium Pre-Print er en helt unik ubestrøget multifunktionskvalitet. Den er produceret specielt til offsettrykning med efterfølgende anvendelse i laser- og inkjettrykmaskiner. Det er den fremmeste kvalitet i dens klasse og er kendetegnet ved høj hvidhed og en meget ensartet overflade. Opaciteten er høj og volumen på Soporset Premium Pre-Print er høj. Miljømæssigt har kvaliteten både FSC og den Europæiske Blomst (80-120 gr.) Soporset Premium Pre-Print er en topkvalitet, som giver problemfri tryk og tiltryk. Papiret har en unik planhed og fremragende forarbejdningsmuligheder kombineret med høj stivhed. En af hemmelighederne ved Soporset Premium Pre-Print er, at den bliver produceret i Portugal på basis af egenproducerede eucalyptusfibre, som giver ovennævnte særlige karakteristika til denne kvalitet. Anvendes til Corporate Design linier, brevpapir, brev-udsendelser, flyers.
Der forefindes en konvolutserie produceret af Soporset Premium pre-print.
Gramvægte

80 // 90 // 100 // 120 // 135 // 160 // 250 // 300  g/m2

Karakteristika

Eucalyptusbaseret multifunktionspapir, fantastisk flot glat overflade.

Tryk- og forarbejdnings-
egenskaber

Velegnet til arktryk. Papiret har en lavere fugtighed end andet arkpapir, så det skal opbevares i lufttæt emballage inden videreforarbejdning.

Mærkninger:    
Ecolabel logo Soporcel 57 ← 80-120 g/m2     FSC 58         Aldersbestandig-40         Laser 45         Inkjet 45        Konvolut 45
   
Se mere: Fakta:

pdf-icon  Datablad

pdf-icon  Paperprofile

LFP

I en grafisk virksomhed arbejder man ofte både med offset, digitaltryk og LFP. Kvaliteten af dine løsninger afhænger af de materialer, som du arbejder med. Vi kan også levere rullerne til LFP. Hør nærmere ved din konsulent.


Kontor & Digital

Lad os rådgive dig om de uanede muligheder du har på print-løsninger ved anvendelse af forskellige kvaliteter, som hver især udnytter de forskellige teknologier optimalt. Vi har viden om papir og alle de anvendelsesmuligheder, der forefindes.

Læs mere her

Grafisk

Fra fagfolk til fagfolk. Vi kender din hverdag, og vi ved, hvilke problemstillinger du møder, når opgaverne skal løses med et godt resultat – også økonomisk. Vi er klar til at servicere og inspirere dig med hele paletten af produkter og serviceydelser.

Læs mere her

Emballage

Hvad er dine behov – og hvilken emballage dækker bedst behovene? Få klar besked – kontakt vores konsulenter og få netop den løsning, der både brugsmæssigt og økonomisk er
bedst.

Læs mere her