top-heaven42-3

Et absolut hvidt bestrøget papir med en unik blød overflade

Heaven 42 er en kvalitet, der er udviklet af Igepa Group og Scheufelen Papierfabrik i fællesskab. Den absolut hvide og neutrale farvetone åbner for anvendelse af det største farverum indenfor alle bestrøgne papirkvaliteter. Heaven 42 er et unikt papir, som har en meget høj hvidhed, som ellers kun ses på ubestrøgne papirkvaliteter. Heaven 42 tillader designeren at lege med den hvide baggrund til fx perfekt gengivelse af hudtoner, af naturbilleder og ikke mindst af produkter, hvor hvidt har en dominerende rolle. Det kunne være fx en gengivelse af en hvid bil. Heaven 42 giver designeren den perfekte base for at anvende ekstreme kontraster.
Applikationer:     

heaven42-LundbeckAS

Lundbæk A/S

heaven42-SolarworldAG

Solarworld AG

heaven42-OcchioGmbH

Occiho GmbH

Gramvægte:

115 // 135 // 150 // 170 // 200 // 250 // 300 // 400 g/m2.

Karakteristika:

Helt unik absolut hvidhed på 155 CIE, meget homogen overflade, føles porcelænsagtig i overfladen, høj kvalitet og fremragende opacitet.

Tryk- og forarbejdnings- 
egenskaber:

Ekstreme kontraster, optimal læsbarhed og præcis liniegengivelse, perfekt farvegengivelse og den fineste rasterpunktdefinition, roligt trykbillede, fremragende runability og printability, gode tørreevner og høj dimensionsstabilitet og false/bukkeegenskaber i top.

Mærkninger:  
FSC 58            Aldersbestandig-40  
   
Se mere: Fakta:

pdf-icon Datablad

pdf-icon Paper profile

pdf-icon  Fødevaregodkendelse

pdf-icon Tryk specifikationer (engelsk)

henvisning http://www.scheufelen.com

LFP

I en grafisk virksomhed arbejder man ofte både med offset, digitaltryk og LFP. Kvaliteten af dine løsninger afhænger af de materialer, som du arbejder med. Vi kan også levere rullerne til LFP. Hør nærmere ved din konsulent.


Kontor & Digital

Lad os rådgive dig om de uanede muligheder du har på print-løsninger ved anvendelse af forskellige kvaliteter, som hver især udnytter de forskellige teknologier optimalt. Vi har viden om papir og alle de anvendelsesmuligheder, der forefindes.

Læs mere her

Grafisk

Fra fagfolk til fagfolk. Vi kender din hverdag, og vi ved, hvilke problemstillinger du møder, når opgaverne skal løses med et godt resultat – også økonomisk. Vi er klar til at servicere og inspirere dig med hele paletten af produkter og serviceydelser.

Læs mere her

Emballage

Hvad er dine behov – og hvilken emballage dækker bedst behovene? Få klar besked – kontakt vores konsulenter og få netop den løsning, der både brugsmæssigt og økonomisk er
bedst.

Læs mere her